Flickor 13-15

Nu är vi igång

Detta är laget för flickor födda 2013, 2014 och 2015 och 2016.

Tanums IF är en ideell förening som behöver föräldrar som är tränare i våra lag.

Vi är i akut behov av ledare till laget. I nuläget saknas det helt och därför så kommer föreningens föreningsutvecklare hålla i en träningstimma i veckan tills dess någon förälder tar sig an uppdraget.

Håll dig uppdaterad på våra träningstider genom att kika in vår kalender.

Har du några frågor så kontaktar du Erik Lek på erik@tanumsif.nu.

Varmt välkomna till Sparvallen, och till Tanums IF.

Nu fortsätter vi på torsdagar
2022-05-13 00:26

Torsdagar är den stora föreningsdagen i TIF. Tills vi hittar en permanent ledargrupp kommer laget träna mellan 17-18 under dessa föreningsdagar.

Vi  önskar hitta ledare fortast möjligt men tills vidare kommer Erik Lek leda träningarna.

Vi önskar er alla härliga kvällar på Sparvallen!

Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..