Beställ din bingolott här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tanums Alliansen
Pojkar 05-07

IFK Uddevalla
6 - 1
Tanums Alliansen
IFK Uddevalla6 - 1Tanums Alliansen

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 18 april, 13:30
Plats:Fridhemsvallen
Tävling:
Matchnummer: 310023012
Samling:11:30
Trupp:#1 Albin Stenfelt
#3 Milad Karimi
#5 Ramiz Joumajla
#7 Molham Hafez
#8 Wim Kuiper
#10 Andres Torres
#11 Jonase Amsini
#12 Mattias Larsson
#15 Mattis Danielsson
#16 Oliver Hermansson
#18 Josse Nelson
#19 Mlasi Ombeni
#23 Lukas Karlsson
Referat: IFK Uddevalla - Tanums Alliansen
Årets mål?
2022-04-19 12:11
Laget samlar tankarna efter matchen

På annandagen var det dags för första borta matchen i ligan. IFK Uddevalla på Fridhem blir en svår nöt att knäcka för lagen i serien.

 

Vi började dock matchen på ett väldigt positivt sätt och spelet var förhållandevis jämnt i inledningen.

 

Allteftersom matchen med tog våra motståndare dock över spelet och vi fick koncentrera oss på försvarsspel vilket vi gjorde med den äran. Särskilt gjorde vi fantastiska insatser i att försvara 1v1 situationer matchen igenom.

 

Framåt sett hade vi svårt att komma fram ordentligt men från första halvleken tar vi med oss ett smart sätt att ta oss förbi första pressen genom en halvlång utspark på kanten samt initiativ till spelvändningar.

 

Det var 2-0 i halvtid, och här började vi se vår kanske bästa sak för dagen - Vi höll oss positiva och modet uppe. Vi ville fortsätta försöka och våra ansträngningar skulle ge utdelning i andra.

 

Väl i andra halvlek lyckades våra motståndare få några mål till på mer eller mindre tilltrasslade situationer,  men framförallt plockar vi med oss 2 alldeles fantastiska anfall. Ena slutar med att vi får en straff och det andra blir kanske årets mål när vi avrundar säsongen i höst. Dessa båda anfall kännetecknades av kortpassningsspel längs marken där vi hela tiden hittade ny fri spelare att passa till, som krydda på moset fick vi sedan också till en spelvändning bort mot en fristående Oliver som kunde avsluta matchens snyggaste anfall i bortre gaveln. Fantastiskt kul att se!

 

Värt att notera från matchen var också att vi inte endast fick tampas mot Uddevallaspelarna, de satte även in en 12e spelare i form av en orm som möttes av stor uppståndelse av spelarna från båda lagen  ;)

 

Nu tar vi nya tag mot Munkedal i nästa vecka!

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 1/10 11:00
2 - 1  
Tis 27/9 19:00
1 - 7  
Tis 13/9 19:00
2 - 2