En aktiv del av samhället

Vad händer just nu?

Hej alla intresserade

November månad är slut och mycket av min tid har jag lagt på att sätta mig in i Föreningen och identifiera svaga områden där vi kan utvecklas.
I decemeber så är det planeringstid inför framtida aktiviteter. Följande saker planläggs just nu inför våren:
Ledar Kick-Off 17-18 mars (Datum klart) utformning av aktivitet under utformning och mer info kommer i Februari. Men håll gärna av datumet.

Projekt Ung i Tanums IF: En satsning på våra ungdomar, 13 - 22 år, för att ge de en arena att höras och påverka föreningen samt skapa fler ledare. Kommer startas upp i mars och pågå fram till sommaren. Redan nu kan man anmäla sitt intresse till erik@tanumsif.nu.

Sportadmin: En målsättning för 2023 är att alla ledare i föreningen kommer arbeta med SportAdmin som verktyg. Det sparar tid och ger oss en bättre översikt över föreningen samt en mer levande hemsida.

Kanske har du tankar på vad föreningen bör göra? Skicka gärna ett mail :)

Vi hörs och ses

Roligt att vara här

Hej på er alla ledare, medlemmar och andra intresserade.

Jag heter Erik Sörvik och jobbar med Föreningsutveckling inom Tanums IF.
Lite kort om mig:
Jag är född 1985 och kommer från Strömstad. Familj som innefattar en fru, två barn och två hundar. Jag brinner för föreningsliv och de senaste åren var jag framförallt aktiv i IFK Strömstad som spelare, ledare och styrelse.
Fotbollen är den sport jag varit mest aktiv i under min uppväxt och i vuxen ålder. Andra idrotter jag har bedrivit är handboll, friidrott, voltige, tennis, kampsport och segling för att nämna några.

Mina arbetsuppgifter kommer bestå av att bistå styrelsen i daglig drift av föreningen, föreslå och implementera projekt för att utveckla föreningen samt assistera och hjälpa alla ledare i föreningen för att nämna några saker. Har ni en fråga, synpunkt, önskemål eller dylikt så ta gärna kontakt.

Mina arbetsdagar på Sparvallen varierar beroende på livspusslet hemmavid och ni hittar de här, http://www2.sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=404425 samt hur ni kan kontakta mig ifall jag inte är på plats.

Dessutom kommer ni troligen se mig av och till som målvakt för Tanums IF Herrar

/Erik Sörvik, Föreningsutveckling Tanums IF