Flickor 13-15

Nu är vi igång

Sommaruppehåll

Detta är laget för flickor födda 2013, 2014 och 2015 och 2016.

Tanums IF är en ideell förening som behöver föräldrar som är tränare i våra lag.

Vi är i akut behov av ledare till laget. I nuläget saknas det helt och därför så kommer föreningens föreningsutvecklare hålla i en träningstimma i veckan tills dess någon förälder tar sig an uppdraget.

Håll dig uppdaterad på våra träningstider genom att kika in vår kalender.

Har du några frågor så kontaktar du Erik Lek på erik@tanumsif.nu.

Varmt välkomna till Sparvallen, och till Tanums IF.

Sommaruppehåll
2022-06-21 17:56

Vi har nu gått på sommaruppehåll.. Det är utskickat ett frågeformulär för att vi bäst kan förbereda för höstsäsongen, så svara gärna på den. Har du inte fått den skickar du ett mail till erik@tanumsif.nu.

När det närmar sig uppstart igen efter uppehållet kommer ny information på hemsidan och vi skickar även ut till alla som registrerat sig i sportadmin.

Har ni några frågor är det bara att skriva till samma mail som ovan.

Hoppas vi ses på fotbollsskolan i juli!

Ha en fin sommar!

Nyheter från sektionen