Bli medlem i Tanums IF
Information gällande Corona och träning på Tanums IF

I enlighet med Riksidrottsförbundets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har Tanums IF´s huvudstyrelse beslutat sig för följande:

• Vi håller igång våra träningar/aktiviteter som vanligt med undantag för bland annat Bingon.
    Vissa undantag kan förekomma i vissa grupper så det är viktigt att man hör med sin ledare vad som gäller för just den grupp man är aktiv i.

• Om man inte känner sig helt frisk vill vi att man avstår från träning för att inte smitta sina kamrater och ledare men även för sin egen skull.

• Om man deltagit i någon träning och senare blivit sjuk är det viktigt att man meddelar detta till sin ledare eller någon i styrelsen.

• Om du varit i något riskområde får du inte delta i våra träningar på 14 dagar.

Fotbollssektionen har beslutat att ställa in alla inomhusträningar medan utomhusträningarna fortsätter som vanligt.

Alla vattenflaskor på Sparvallen är bortplockade för att minska risken för smittospridning.
Ta därför med egen vattenflaska till träningen!

Så kan du minska smittspridningen:

• Tvätta händerna OFTA med tvål och varmt vatten
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Stanna hemma när du är sjuk
  • Använd handsprit

För mer info:
Erbjudande från Ravelli i Corona-tider!
2020-04-03 08:34
Vi vill nu pusha på möjligheten att beställa från Ravelli och få det levererat till egen adress/utlämningsställe.

Passa på att köpa nya underkläder, filtar eller varför inte nya sängkläder att krypa ner i?

Samtidigt stöder ni Tanums IF med 55 kronor för varje sålt paket!
Försäljningsomgången varar till 15 maj.

Nyheter från vår verksamhet
Taekwondo, 15/03 19:43