En aktiv del av samhället

Bli medlem i Tanums IF
Så här ställer sig Tanums IF till de nya restriktionerna
2020-11-27 10:46
Huvudstyrelsen med underliggande sektioner följer Folkhälsomyndighetens nya restriktioner.

Med detta menas:
  • Träningar räknas inte som allmän sammankomst eller offentlig tillställning
  • Gäller barn och unga födda 2005 eller senare
    (För vår del gäller alltså P 06-07, A-laget, Stora Friidrotten och Promenadgruppen.)
  • Föräldrar som vistas på exempelvis läktare under träning har eget ansvar för sin och andras hälsa

Vi följer noggrant utvecklingen och eventuella ändringar meddelas här på hemsidan.
Black Friday - extra bra erbjudanden när du handlar via Sponsorhuset!
2020-11-27 10:11
Nu har årets största shoppingdag- BLACK FRIDAY startat. Det innebär grymma rabatter hos nästan alla nätbutiker, dessutom har Sponsorhuset höjt ersättningen på de flesta butiker med hela 50%. Få hem dina julklappar på ett säkert sätt samtidigt som både du själv och Tanums IF får pengar tillbaka!
Se alla grymma erbjudanden här: https://www.sponsorhuset.se/tanumsif/rea-kampanjer
Nyheter från vår verksamhet
A-lag, 01/11 00:04