Mellangruppen

Träningstider
Just nu är Friidrott Mellans träningstider på tisdagar 18.00-19.00. Välkomna!

Under de första veckorna under 2023 kommer all träning ske utomhus. Kläder efter väder och gott humör samt reflexväst är önskvärt vid varje tillfälle.

Samling på Sparvallen 18.00, därefter ger vi oss på en uppvärmningsrunda där reflexväst behövs innan vi avslutar på Sparvallen med övningar och lekar.

Från 8 år.
Går barnet i Lilla gruppen innan flyttas barnet över till vår grupp från och med hösten det år det fyller 8 år.

Ledare:
Ingvar Johansson
Malin WIklund

För kontakt: Malin 0701-451298
Vinter och vår 2023
2023-01-25 16:00

Under ytterligare några veckor (till och med vecka 8) kommer friidrott mellan träna på tisdagar 18.00-19.00, med utgångspunkt på Sparvallen.

Från och med vecka 9 kommer friidrott mellan träna på onsdagar 17.00-19.00. Vi möts vid huvudentren utanför Tanumskolans idrottshall. Då fortsätter Ingvar med sin timma utomhus mellan 17 och 18 för att sedan lämna över gruppen till Björn, som kommer tillbaka som tränare igen. Björn håller i träningen i A-hallen mellan 18 och 19. Malin är med under hela tiden.

Under timman utomhus fokuserar Ingvar på balans, intervaller och stegträning. Inomhus kommer teknikträning inför utesäsongen att ligga i fokus.

Kom ihåg att ha på kläder för utomhusträning, samt reflexväst och packa med inneskor och eventuell vattenflaska. Vi har möjlighet att lägga in en väska i A-hallen under utomhusträningen.

Vi välkomnar nya medlemmar!

Ledare:

Ingvar Johansson