Beställ din bingolott här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tanums Alliansen
Pojkar 09

Oddevold
vs
Tanums Alliansen 07-08
OddevoldvsTanums Alliansen 07-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 18 februari, 12:00
Plats:Arwidsroplanen
Samling:10:00, Sparvallen
Aktivitetsinfo: Till denna matchen behöver vi en förälder som kan köra TIF-bussen, alternativt 2 föräldrar som kör var sin bil med 4 platser i varje.

Skriv i kommentarsfältet vilken förälder som kan köra.
Fysiskt krävande med svårt motstånd
2024-02-18 16:53

En vinterdag med snöglöb i luften, få avbytare och Oddevold på andra sidan. Ett perfekt tillfälle för att fortsätta öva på temat från senaste veckornas tema: Konditionen och försöka öka frekvensen av bra fotbollsaktioner över längre tid. Resultatet denna gång - vi orkade ganska väl i första halvlek.

En del spelare var inte tillgängliga av olika orsaker vilket gjorde att vi åkte till Uddevalla med 12 spelare och tyvärr åkte Mono på en skada tidigt i matchen vilket gjorde spelarna fick kämpa det dem orkade.

 

Dagens ledord var att försöka få så många löpmeter som möjligt och vara aggresiva på bollen.

 

Första halvlek sa vi att vi skulle pressa hårt över hela planen så fort vi tappade bollen. Detta för att säkerställa att vi fick våra löpmeter, och samtidigt försöka skapa målchanser genom snabb återerövring. Detta lyckades vi förhållandevis bra med. Vi fick en del målchanser och höll uppe löpet under stora delar av halvleken. Kostnaden var dock att orken tröt till andra halvlek.

 

I andra var tanken att vi skulle komma hem i ett lägre försvarsspel och försöka ligga kompakt hemma. Detta lyckades vi inte särskilt bra med samtidigt som vi blev allt tröttare. Ett långt lag gjorde att Oddevold kunde komma fram i många lägen, men då utkristalliserade sig en annan väldigt bra prestation av oss - vi lyckades förtjänstfullt freda vårt mål och straffområde trots stort spelövertag från Oddevold.

 

Sista kvarten tog dock bensinen slut på en annars ganska fin insats i försäsongsmatchen.

 

+ Bra att vi kunde följa en matchplan under första halvlek

+ Fantastiskt bra andra halvlek i spelskedet förhindra och rädda avslut

+ Vi fick en bra genomkörare vilket gynnar oss i längden

- Vi behöver jobba med förståelsen av taktiska bitar då vi hade svårt att tänka om i andra halvlek


<< Tillbaka