Beställ din bingolott här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tanums Alliansen
Pojkar 09

Bli medlem i Tanums IF
BLI MEDLEM
Tanums Alliansen P2007-09

Tanums Alliansen – För ett levande föreningsliv
Tanums Alliansen är ett samarbetsprojekt där flera föreningar i Tanums Kommun går samman för att öka möjligheterna för en aktiv fritid i Tanums Kommun. Samarbetet inleddes 2022.


Bakgrund

I vår föränderliga värld behöver föreningslivet hitta nya vägar för att dels kunna erbjuda så många som möjligt att så länge som möjligt och så bra som möjligt att hålla på med sin idrott, och dels fortsätta vara en attraktiv fritidssysselsättning. När flera av föreningarna har svårt att på egen hand bedriva god verksamhet ser vi att en gemensam satsning på samarbete över föreningsgränserna är vägen framåt.

Syfte

Föreningarna försöker skapa så bra förutsättningar för idrottande som möjligt i Tanums kommun. Syftet med samarbetet är mångfasetterat. Vi vill genom samarbete verka för att skapa mervärde, vi vill skapa större möjlighet att bli kvar i föreningslivet längre, och vi vill verka för en större gemenskap. Vi ser att denna samverkan skapar en utökad kamratskap som förenar klubbarna, idrottarna och invånarna i de olika samhällena. Detta kommer medföra positiva utbyten på olika plan i kommunen.
Tanums Alliansen kommer genom exempel visa på hur samarbete har potentialen att skapa större möjligheter och bättre verksamhet. Vi kommer också kunna erbjuda naturliga träningsgruppsalternativ för idrottare som inte känt att de haft någon träningsgrupp på rätt nivå i sin hemmaförening.

Kontaktperson och Tanums Alliansens samordnare:
Erik Sörvik
erik@tanumsif.nu

073 803 12 77

Referat: Oddevold - Tanums Alliansen 07-08
Fysiskt krävande med svårt motstånd
2024-02-18 16:53

En vinterdag med snöglöb i luften, få avbytare och Oddevold på andra sidan. Ett perfekt tillfälle för att fortsätta öva på temat från senaste veckornas tema: Konditionen och försöka öka frekvensen av bra fotbollsaktioner över längre tid. Resultatet denna gång - vi orkade ganska väl i första halvlek.

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Tanums IF, 17/02 08:00 
Tanums IF, 07/02 15:41 
Tanums IF, 22/09 20:50 
Tanums IF, 11/05 21:29 
Tanums IF, 14/10 12:09