Beställ din bingolott här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tanums Idrottsförening
A-lag

 
Platt fall för Tanum mot Skredsvik
2022-04-03 14:05
Lukas Karlsson tröstmålade för Tanum

Efter två fina insatser under förra helgens träningsmatcher blev det platt fall för Tanum när Skredsvik kom på besök till Sparvallen under lördagseftermiddagen. Förlust 1-4 efter en slätstruken insats av hemmalaget under den första halvleken som slutade 0-3. Vi kan i alla fall glädjas åt att våra ungdomar fortsätter att göra bra ifrån sig. Förra helgen blev både Josse och Jonase målskyttar, nu var det Lukas Karlssons tur att hitta nätet när han satte Tanums tröstmål i matchen.

 

Daniel Wikström säger såhär om matchen:

 

”Skredsvik var fysiskt starka och utnyttjade våra misstag. I första halvlek gör vi i princip inget rätt, vi hamnar i underläge 0-3. Vi hamnar fel i försvarsspelet vilket smittar av sig även högre upp i banan. Vi har ett ordentligt snack i paus där vi påminner varandra hur vi vill spela. Vi höjer oss flera nivåer under den andra halvleken som slutar 1-1. Kul att Lukas Karlsson som hoppar in i andra halvlek får göra vårat mål.”

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 1/10 15:00
1 - 1  
Lör 24/9 16:00
3 - 2  
Lör 17/9 13:30
0 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen