Beställ din bingolott här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tanums Idrottsförening
Pojkar/Flickor 10-11

Bli medlem i Tanums IF
BLI MEDLEM
Tanums Alliansen Norr P2010-11

Tanums Alliansen – För ett levande föreningsliv
Tanums Alliansen är ett samarbetsprojekt där flera föreningar i Tanums Kommun går samman för att öka möjligheterna för en aktiv fritid i Tanums Kommun. Samarbetet inleddes 2022.


Bakgrund

I vår föränderliga värld behöver föreningslivet hitta nya vägar för att dels kunna erbjuda så många som möjligt att så länge som möjligt och så bra som möjligt att hålla på med sin idrott, och dels fortsätta vara en attraktiv fritidssysselsättning. När flera av föreningarna har svårt att på egen hand bedriva god verksamhet ser vi att en gemensam satsning på samarbete över föreningsgränserna är vägen framåt.

Syfte

Föreningarna försöker skapa så bra förutsättningar för idrottande som möjligt i Tanums kommun. Syftet med samarbetet är mångfasetterat. Vi vill genom samarbete verka för att skapa mervärde, vi vill skapa större möjlighet att bli kvar i föreningslivet längre, och vi vill verka för en större gemenskap. Vi ser att denna samverkan skapar en utökad kamratskap som förenar klubbarna, idrottarna och invånarna i de olika samhällena. Detta kommer medföra positiva utbyten på olika plan i kommunen.
Tanums Alliansen kommer genom exempel visa på hur samarbete har potentialen att skapa större möjligheter och bättre verksamhet. Vi kommer också kunna erbjuda naturliga träningsgruppsalternativ för idrottare som inte känt att de haft någon träningsgrupp på rätt nivå i sin hemmaförening.

Kontaktperson och Tanums Alliansens samordnare:
Erik Sörvik
erik@tanumsif.nu

073 803 12 77

Fantastisk start för Alliansen Norr
2024-01-29 16:32
Laget tog hem silvermedaljen

Första turneringen i det gröna Alliansstället för våra pojkar födda 2010/11.

Askengren Cup 2024 gick av stapeln i Tanums idrottshall här under helgen.

 

Efter en fantastisk insats lyckades vi spela till oss en andraplats!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Tanums IF, 19/06 14:41 
Tanums IF, 17/06 19:17 
Tanums IF, 16/05 23:06 
Tanums IF, 08/05 08:46 
Tanums IF, 26/03 14:42 
Tanums IF, 04/03 10:45