Beställ din bingolott här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tanums Idrottsförening
Pojkar/Flickor 2016

Bli medlem i Tanums IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Tanums IF pojkar födda 2016

Detta är laget för TIFs yngsta killar. Kika in vår kalender för att se när vi tränar och under tränare hittar du vilka som leder laget.

 

Har ni några funderingar kan ni höra med våra ledare eller skicka ett mail till Erik Lek på erik@tanumsif.nu.

 

Tanums IF är en ideell förening som behöver föräldrar som är tränare i våra lag.

Nu har laget fått en grupp ledare att starta igång träningarna men de behöver bli fler, så har du som förälder möjlighet att vara med så hör bara av dig. Vi ser särskillt gärna att någon av er mammor vill vara med.

 

Varmt välkomna till Sparvallen, och till Tanums IF.

Nu är vi igång!
2022-05-12 22:00

Glada nyheter!

 

Laget har fått in sina första ordinarie ledare och vi har nu kommit fram till att köra vidare på söndagar men på en ny tid. Hädanefter kommer vi köra på söndagar klockan 9.30-10.30. Se alla aktiviteter i vår kalender.

 

Vi vill passa på att påminna om att registrera era barn. Detta gör ni genom att trycka på ``bli medlem´´ på första sidan på hemsidan. Det är på detta sättet som ni dels blir medlemmar och dels blir registrerade så ni får all information från oss.

 

Kom gärna med ert barn på träningarna så blir det lättare att hålla en dialog men framförallt kan ni hjälpa era barn om någonting händer.

 

Välkomna till Tanums IF

Ledarteamet

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Tanums IF, 17/02 08:00 
Tanums IF, 07/02 15:41 
Tanums IF, 22/09 20:50 
Tanums IF, 11/05 21:29 
Tanums IF, 14/10 12:09