A-lag

Delad pott mot Hamburgsund
2021-06-10 09:57
Tanums målskyttar mot Hamburgsund, Ayuub Abdulle och Liban Ali Noor

Tanum spelade 2-2 hemma på Sparvallen mot Hamburgsunds IF. Det var gästande HIF som inledde matchen piggast och fick in 1-0 då endast minuten var spelad. Hamburgsund spelade bra under de första 10 minuterna, men sedan var det Tanum som tog över spelet mer och mer. Efter 16 minuter kom 1-1 genom Ayuub Abdulle för TIF. Tanum fortsatte att ha övertaget i spelet, men tyvärr saknades den riktiga tajmingen i passningarna och därav uteblev de riktigt heta målchanserna.

I andra halvlek sjönk spelkvaliteten och det blev mer kamp än skönspel. Efter 55 minuter kunde i alla fall Liban Ali Noor ge Tanum ledningen med 2-1. Tyvärr lyckades inte TIF att slå vakt om sin ledning och i slutet av matchen kunde HIF kvittera till 2-2 vilket också blev slutresultatet.